Loyalty card apps - kejapps.com

Bina applikasi loyalty cards untuk bisnes anda

Tak perlu tahu coding pun untuk buat mobile apps jenis loyalty ni. Mudah dan pantas untuk dibina.

Cuba anda sendiri try loyalty cards apps ni dulu

Apa kata anda try sendiri dulu macam mana loyalty cards apps ini berfungsi. Anda hanya perlu klik pada butang get in on google play dan di bawah dan download & install apps KEJAPPSDOTCOM. 

Kemudian masuk ke dalam app dan gunakan menu kupon. Scan QR code di bawah menggunakan applikasi KEJAPPSDOTCOM. kalau pakai scanner QR code biasa tak jadi.

Diskaun yang anda dapat ni pun valid dan boleh digunakan untuk dapatkan panduan ini. Anda pun boleh experience live macam mana bakal pelanggan anda guna apps anda nanti.

Dah ready nak bina loyalty card apps anda?

Dengan pelaburan serendah RM 15 sahaja! anda dah boleh dapatkan e-course bina apps loyalty card ini. Lagi murah daripada set KFC chili crunch tu.

Berita baik untuk pelanggan Maybank

Jika anda pelanggan Maybank, anda layak mendapatkan diskaun istimewa dengan membuat pembayaran melalui Maybank QR pay. Sila klik LINK INI untuk melihat cara membuat pembayaran dengan Maybank QR pay.

Apa yang akan anda dapat dalam e-course ini

Modul 1

  • Step by step cara nak daftar sebagai apps publisher.

Modul 2

  • Step by step teknik nak bina mobile apps android bagi loyalty card bisnes anda
  • Pakai software apa, macam mana nak buat, semua ditunjukkan satu persatu.
  • Mana nak buat design apps icon pun turut dikongsikan.

Modul 3

  • Step by step cara nak publish mobile apps anda di Google play store.

Kenapa kena dapatkan panduan ini sekarang

  • Panduan ini dalam bentuk e-course. Anda boleh akses dalam apa-apa device asalkan ada talian internet.
  • Straight to the point, tak ada corner-corner. Anda follow teknik yang dikongsikan sambil cuba buat, insyaAllah sekejap je mobile apps loyalty card anda dah publish ke play store. Pelanggan pun dah boleh guna.
  • Tak payah pening asyik nak print kad loyalty tu tiap-tiap minggu. Digitalizekan semua. Jimat penggunaan kertas sekali.
  • Keep up with trend. Walaupun dah lama dah mobile apps ni, masih banyak yang tak buat lagi. Jadi trend setter dalam pack anda.

Apa yang akan anda dapat dalam e-course ini

Modul 1

  • Step by step cara nak daftar sebagai apps publisher.

Modul 2

  • Step by step teknik nak bina mobile apps android bagi loyalty card bisnes anda
  • Pakai software apa, macam mana nak buat, semua ditunjukkan satu persatu.
  • Mana nak buat design apps icon pun turut dikongsikan.

Modul 3

  • Step by step cara nak publish mobile apps anda di Google play store.

Kenapa kena dapatkan panduan ini sekarang

  • Panduan ini dalam bentuk e-course. Anda boleh akses dalam apa-apa device asalkan ada talian internet.
  • Straight to the point, tak ada corner-corner. Anda follow teknik yang dikongsikan sambil cuba buat, insyaAllah sekejap je mobile apps loyalty card anda dah publish ke play store. Pelanggan pun dah boleh guna.
  • Tak payah pening asyik nak print kad loyalty tu tiap-tiap minggu. Digitalizekan semua. Jimat penggunaan kertas sekali.
  • Keep up with trend. Walaupun dah lama dah mobile apps ni, masih banyak yang tak buat lagi. Jadi trend setter dalam pack anda.

Tolong share page ini pada rakan-rakan bisnes anda yang lain okay

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on telegram
Telegram

Nak bina lebih banyak lagi jenis mobile apps yang lain

Klik je terus butang di bawah.