Easy Apps - kejapps.com

Tukar blog anda jadi mobile apps android

Tanpa sebarang coding, anda boleh tukar blog dan website anda kepada mobile apps android dengan beberapa langkah mudah.

Cuba sendiri blog apps ni dulu

Apa kata anda try sendiri dulu macam mana blog apps ini berfungsi. Anda hanya perlu klik pada butang get in on google play di bawah dan download & install apps KEJAPPSDOTCOM. 

Kemudian masuk ke dalam app dan gunakan menu blog. Anda juga boleh dapatkan diskaun tambahan 10%. Pergi sahaja ke menu kupon diskaun dan follow langkah yang ditunjukkan,

Diskaun yang anda dapat ni pun valid dan boleh digunakan untuk dapatkan panduan ini. Anda pun dapat experience live macam mana bakal pembaca dan followers blog dan website anda gunakan apps ni nanti. 

Dah ready nak tukar website & blog anda jadi apps

Dengan pelaburan serendah RM 10 sahaja! anda dah boleh dapatkan e-course easy apps ini. Lagi murah daripada set Happy meal MCdonalds.

Berita baik untuk pelanggan Maybank

Jika anda pelanggan Maybank, anda layak mendapatkan diskaun istimewa dengan membuat pembayaran melalui Maybank QR pay. Sila klik LINK INI untuk melihat cara membuat pembayaran dengan Maybank QR pay.

Apa yang akan anda dapat dalam e-course ini

Modul 1

  • Step by step cara nak daftar sebagai apps publisher.

Modul 2

  • Step by step teknik nak bina mobile apps android untuk blog anda.
  • Pakai software apa, macam mana nak buat, semua ditunjukkan satu persatu.
  • Mana nak buat design apps icon pun turut dikongsikan.

Modul 3

  • Step by step cara nak publish mobile apps anda di Google play store.

Kenapa kena dapatkan panduan ini sekarang

  • Panduan ini dalam bentuk e-course. Anda boleh akses dalam apa-apa device asalkan ada talian internet.
  •  Straight to the point, tak ada corner-corner. Anda follow teknik yang dikongsikan sambil cuba buat, insyaAllah sekejap je mobile apps android blog anda dah publish ke play store.
  • Dapat jadikan sumber alternatif trafik ke blog anda. Selain social media, mobile apps juga boleh jadi sumber trafik alternatif untuk blog anda.
  • Keep up with trend. Walaupun dah lama dah mobile apps ni, masih banyak yang tak buat lagi. Jadi trend setter dalam pack anda.

Tolong share page ini pada rakan-rakan bisnes anda yang lain okay

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on telegram
Telegram

Nak bina lebih banyak lagi jenis mobile apps yang lain

Klik je terus butang di bawah.